Welkom op de site van Het Holtens Mannenkoor.

Holten is een prachtig dorp. dat ligt aan de voet van de Holterberg. Het is hier goed recreeëren in een landelijke omgeving omringd door een prachtige natuur. Deze omgeving is ook erg geliefd bij fietsers en wandelaars..

Via deze site willen wij ons als Het Holtens Mannenkoor aan u voorstellen; Ons koor bestaat uit 31 leden. We repeteren elke week in school "De Regenboog"aan de Schoolstraat, en wel op dinsdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur. Nieuwe leden zijn van harte welkom.Het koor staat sinds 2005 onder leiding van onze dirigent Henk Valk.

Het Holtens Mannenkoor heeft reeds verschillende concerten in binnen- en buitenland gegeven, o.a. in Winterberg, Wernigerode en in de Constantijn basiliek in Trier. Verder is het een goed gebruik dat wij  elk jaar in november een concert in Holten geven. Wij willen u met deze nieuwe website graag op de hoogte houden van onze activiteiten.